Autor: 021.rs

Novi Sad
19.02.2019.
10:14 > 10:19
Grad Novi Sad uložiće 410 miliona dinara u realizaciju tri projekta u oblasti saobraćajne infrastrukture.
  • Filip

    23.07.2019 07:55
    Secam se ovog teksta
    I sta bi sa rekonstrukcijom ulice Marka Miljanova? Vise od 10 godina je sav saobracaj isao ovom ulicom i sada je potpuno ruiniran kolovoz!!! Pitam ja kada ce je presvuci novim asfaltom?
  • Misaone imenice

    19.02.2019 23:51
    Trotoari, cvece i parkinzi
    Marka Miljanova je ulica 5 minuta udaljena od Zmaj Jovine i u toj ulici NE postoji trotoar. Svaka zgrada koja je zavrsena i useljena ima polomljene betonske trake i zakrpljene, raznih nivoa i oblika, blato na sve strane. Kontejneri sa djubretom koje iz njih visi smrde ispred stanova ..i sve to na 5 minuta od pesacke zone. Sramota. Porez - I zona naravno...covek bi pomislio da sve blista, da je sve pod zelenilom, sa parkinzima, sa lepim kandelabrima, cvecem, sa kvalitetnim asfaltom na kolovozu a tamo kao da se II Sv. rat sinoc zavrsio. One olupine od Kulpina i Elektroporcelana iste kao 1950. sa starih razglednica Novog Sada, samo im i fasade sada otpadaju. Dajte cveca, zelenila, parkinge da to lici bar na pristojnu ulicu u kojoj se moze stanar i parkirati a ne da lici na raspad! U normalnom svetu ovo ne moze da bude bulevar (osim ako ne sruse te starudije od zgrada i kuca). Tolike garniture prosle kroz grad i Urbanizam, svi imaju sansu da ostave lep trag za sobom a rusevine, djubre i blato u Marka Miljanova stoje li stoje vise od pola veka. Pa i ispred novih zgrada. Slika i prilika domacina. Kao da niko nije video kako izgleda uredjena, lepa ulica, javna povrsina. Turisti i posetioci ne veruju da se to ovde zove centar i staro jezgro grada.
  • Marko Miljanov

    19.02.2019 23:14
    Marka Miljanova trazi parkinge
    Gde ce siriti kolovoze u Marka Miljanova i napraviti parkinge kad je sve vec uzano? Treba uzi kolovozi a mnogo parking mesta pored zgrada sa obe strane jer biseri (ne)strucni iz Urbanizma su davali poslednjih 25 godina dozvole za zgrade u Marka Miljanova bez garaza i parking mesta. Nakazno projektovanje. Gde da se parkiraju stanari ovih zgrada??? Na krovove??
  • Posmatrac

    19.02.2019 20:13
    Iz aviona
    Vidi se da su 2 struje unutar partije. Ne znam da li je ovo mozda prvi put da nesto rade zajedno, verovatno zbog naredjenja “od gore” posto je kampanja u toku. Ali cak I to rukovanje je usiljeno. Po principu, ja tebi ne zalazim u teren, nemoj ni ti meni , ali ono moramo da odradimo...
  • Pravi Opalim te g...

    19.02.2019 15:28
    Sta se rusi? Limanci, za vikend vam je komsiluk srusen. Ah da, to nije Liman, zabole vas.
  • Novosadjanka

    19.02.2019 15:13
    Podbara
    Jako bih volela da vidim dotične persone Igora i MilošA da se malo prosetaju npr.po Podbari po divno uredjenim kolovozima i trotoarima,i da nemoraju svaki cas da se sklanjaju od kola i kamiona,pogotovo kad se ide sa malom decom,planiraju jos tri ulice da urade,smrdljivci jadni.
  • jebač

    19.02.2019 14:20
    bagra napredna
    Mmmmm, sad sledi napredna seljoberska ugradnja, ma život je jako lep......
  • Steva

    19.02.2019 11:29
    ja tebi ti meni
    Nemoj nesto da popravite slucajno,neku rupu u ulici,stazu pesacku ili biciklisticku,neki ivicnjak da zamenite,ne ni slucajno. Samo novo gradite,verovatno vi i kad vam neko umre,napravite novog i boljeg. Vazni su vam samo procenti i oprani novci od investicija jer je tu velika kolicina novca u opticaju. Iznenadilo vas sunce ovih dana a vi ni resenja za baste niste izdali,nemaju vam sluzbenici vremena od silnih poslova koje obavljaju.Svake godine zamajavate te kafedjije sa bastama a kioske ste resili u trenu. Mnogo ste vi meni namazani al necete jos dugo.
  • pera

    19.02.2019 11:22
    i tako svake godine iste stvari pravimo i otvaramo. trololololo
  • Musa kesedzija

    19.02.2019 11:11
    Sladoled
    Prvo sredite dragoslava srejovica pa onda spajajte bulevar biserasi.
  • joca

    19.02.2019 11:08
    radovima s kraj ne vidi
    Niste u stanju ulice da ocistite a ne da nesto uradite,pogledajte na cega lici novi most a tako skupa investicija, pustili ste ga u rad a oko njega radadova onoliko, do leta ce izgledati kao da ima 50 godina. Most na kanalu ce uci u istoriju sa dugim radovima, otvorili ste pre tri nedelje radove u Danila Kis, majstori doneli sljunak i razbezali se, kazu moraju tako sate da nabiju. Kolovozi su katastrofa kao i sve staze. Krenite malo gradom na biciklu ili pesice a ne samo u crnim limuzinama.
  • d

    19.02.2019 11:03
    Aha, a oće onda rušiti zgrade u Marka Miljanova da naprave bulevar pošto trenutno ne mogu dva autobusa da se mimoiđu ko svet ili ćemo mi biti prvi grad sa bulevarom sa po jednom trakom u svakom smeru?
  • Drum

    19.02.2019 10:50
    Samo ne znam gde će da prošire Marka Miljanova da bude bulevar i to sa trotoarima, bici stazama i parkingom.
    Možda će i biti, ali to sve na knap i tesno. Jer su pametni pustili drugim pametnim da nabiju zgrade uz samu ulicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna